MEDARBETATE (förutom oss själva)

Julia Ivarsson
Heltidsanställda Julia är en väldigt duktig ryttare och populär instruktör! Julia har tidigare arbetat hos flera kända tränare både i Sverige och på Island bla a Camilla och Hjalti. Julia har ridskola mån-tors. Hon har även egen gård med massor av fina Islandshästar. 


 

Amelia Seimerson
Läkarstuderande 25-åring som jobbar extra hos oss på lördagar som populär ridlärare och i butiken. Äger 2 fina Islandshästar, bla Fagra från Agersta (u. Run).

Maria Ignerus
Vår klippa Maria går nu sista året Islandshästhippolog på Wången. Hon arbetar hos oss på loven med lektioner och i butiken. 

Emma Jansson
Emma  är uppvuxen i en "Islandshästfamilj" och har haft egna hästar hela sitt 36-åriga liv. Hon har ridskolegrupper på måndagar och turer vissa helger. 

 

Nora Åkerfeldt
Amitiös 18-åring som arbetar extra med knattegrupper på ridskola och turridningar på helger.

Sally Karlsson
Sally är en erfaren och populär ridintruktör som arbetar på vår ridskola på torsdagar. Utbildad B-instruktör och C-tränare. 

Sandra Vängberg
Sjuksköterskestuderande positiv och inspirerande 25-åring som arbetar hos oss med ridskola, kurser och turridningar. Ägarinna till fina Kraftur från Agersta.

My Nordström
My arbetar extra med turridningar. My har tidigare jobbat med Islandshästar på Eldhestar, Island och Haldane Iclandic Horses, Australien. Annars läser My till landskapsarkitekt på SLU. 

 

Linda Linnér
Härliga Linda hjälper till med hästar och stall. Linda är speciellt bra att hantera känsliga hästar.