OM OSS..

Vi som äger/driver verksamheten är Caroline Agerhill & Fredrik Näslin Agerhill.
Våra tre härliga barn heter Filippa, Hampus och Olivia. Nedan följer en liten presentation:

Fredrik Näslin-Agerhill

Ung 44-åring som tillsammans med sin fru, Caroline äger och driver verksamheten. Sadlade i slutet av 90-talet om från brandman på deltid till hästkarl på heltid. Gårdens hovslagare, butiks- och ekonomisansvarig samt utbildad och diplomerad sadelinprovare som särskilt specialiserat sig på islandshästsadlar. Har lett många ridturer genom åren men rider numer mer sporadiskt med nån enstaka årlig väldigt lokal tävling som mål men har tidigare även deltagit på nationella tävlingar runt om i Sverige. Är mycket intresserad och duktig på hästavel. Har även engagerat sig som innebandy- och fotbollstränare i sonen Hampus lag. Övriga intressen är sport och fiske (gärna live).

Caroline Agerhill

Fick sin första islandshäst i slutet av 80-talet – Hrina från Storhagen. Caroline är utbildad lärare som istället valde satsa på att bli egen företagare med det hon brann för nämligen Islandshästar. Caroline är ansvarig ridskolechef, sköter alla bokningar, tränar hästar, håller lektioner samt glänser med sina bokföringskunskaper.
A-instruktör för Islandshäst,  nivå 1 instruktör i Tölt in Harmony, nivå 1 instruktör i Centrerad Ridning, C-tränare, Nationell domare, New GK Judge samt f.d landslagsryttare. Caroline har dessutom gått pedagogikkursen för ridlärare på Strömsholm. Caroline har linförarlicens inom voltige. Är även diplomerad domare i "Kvinnlig Artistisk Gymnastik". Förutom arbetet gillar Caroline att hänga med familj och vänner, dansa samt att resa!

Filippa tävlar SM 2013 Filippa tävlar SM 2013

Filippa Agerhill

Filippa 14 år, är äldsta barnet i familjen. Hon älskar hästar och då särskilt Pegasus som är Hrina´s sista avkomma, Pegasus föddes sommaren -09. Filippa älskar att umgås med kompisar, rida och köra voltige. Hon är väldigt ambitiös och är en riktig tävlingsmänniska! Filippa vann VoltigeSM och NM 2015.

Olivia Agerhill

Olivia 7 år, älskar hästar och alla andra djur. Vill allra helst rida hela dagarna och helst då på Harry. Harry är en british spotted miniature pony. Olivia går i förskoleklass, tränar voltige, ridskola och fotboll. Men ser annars mest till att fylla mamma och pappas dagar med glädje i mängder! Är väldigt duktig på att busa.

Hampus Agerhill

Hampus 11 år gillar datorer och sport mer än hästar men tycker om att rida ibland helst i killgrupperna på ridskolan–  Annars leker han helst med sina kompisar, spelar pingis, tennis, innebandy och fotboll och älskar god mat.