Agersta Ridshop - IslandshästSpecialisten!

"- Agersta Ridshop är sedan drygt 20 år tillbaka Nordens största märkesoberoende sadel & specialbutik för Islandshästar och dess ryttare med drygt 250kvm fysisk butik, lager och e-handel."

Aktuella öppet- och telefontider 2018/2019:
Mån-Tors kl 12-14, Lör kl 11-14
E-handeln öppen dygnet runt - året runt!

Shoppa ON-LINE här>

Personlig service
Personlig service vid order, byten, returer och eventuella reklamationer vid vår fysiska butik på Agersta Ridcenter utanför Uppsala.

Ordertel: 018-357200
Mån-Tors kl 12-14
Lör kl 11-14

Ordermail: order@agersta.nu
(Dygnet runt)

Öppettider
Mån-Tors kl 12-14
Lör kl 11-14
Observera våra särskilda öppettider vid  semestertider med begränsad service i butiken, reser ni långt, dubbelkolla alltid våra öppettider. För aktuell info följ oss på facebook eller anmäl er till våra nyhetsbrev.

Betalningspartners BABS Paylink, Swish och KLARNA
Checkout/ faktura/ delbetalning:
Betala efter att ni fått era varor.
Allt när det gäller betalning/återbetalning sker enkelt och bekvämt via Klarna.

Returer/reklamationer
Agersta Ridshop
Agersta 3
74386 Bälinge

Fraktpartner POSTNORD Logistics
Snabba trygga leveranser i hela Sverige/Norden.

Nyheter och erbjudanden
Vill du ta del av våra produktnyheter och erbjudanden? Gilla oss på facebook och/eller anmäl er till våra nyhetsbrev så missar ni inget.

Historik Agersta Ridshop
Ridshopen på Agersta öppnade upp dörrarna år 2002, såväl internetbutiken som gårdsbutiken, som en av de första helt Islandshästinriktade butikerna i Sverige. Innan dess hade vi förmedlat islandshästsadlar och produkter från främst Island i mindre omfattning sedan starten år 1999. Målet var att samla det bästa av sadlar, specialutrustning och ridkläder till islandshästen och dess ryttare under ett tak. Kvalitét och funktion var inriktningen redan från början då Islandshästryttaren ställer höga krav. År 2004 efter att ha växt ur första lilla "shopen" byggdes en ny 250 kvm stor butik i direkt anslutning till övriga ridsportanläggningen. Sortimentet kunde snabbt utökas till det dubbla och även en ny och förbättrad e-handelsbutik introduceras. Under år 2018 tar vi steget mot ytterligare en ny förbättrad och e-handel med nya moderna funktioner och säkra betalningslösningar.

Vår specialité är sadlar och då främst till Islandshäst. Här finns oftast ett 100-tal nya islandshästsadlar i lager av de absolut populäraste modellerna för direkt leverans. Vi erbjuder även i mån av tid proffessionell sadelinprovning efter tidsbokning.

20 års produkt och sadelutveckling till Islandshäst
Vi har under många år arbetat med produktutveckling och design. Vårt team av produktspecialister, tränare och instruktörer här på Agersta anlitas även att testa nya produkt och sadelmodeller och vi och utvärderar då vad gäller funktion, material och hållbarhet. Vi har genom åren skapat bra kontakter och samarbeten med många av världens främsta ridsportgrossister, sadelmakare, tävlingsryttare och hästtränare.

Produkt - & sadeldemonstrationer, föreläsningar och ridhusclinics
Flera gånger per år erbjuder vi även våra kunder möjlighet att deltaga i intressanta butikskvällar, föreläsningar, ridhusclinic´s mm ofta med några av världens främsta inom sitt område som hästträning, uppfödning, utrustning, forskning mm. Ett årligt återkommande och mycket uppskattat event är "Butikens dag" som vi arrangerat varje år sedan år 2002.

-Varmt välkomna till Agersta Ridshop önskar ansvarig butikschef Fredrik Näslin Agerhill med personal.

Vår E-handel hittar ni här:
www.agerstaridshop.nu