VEREDUS "Piaffe" skyddsboots

Pris:
0 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P1782589
VEREDUS Piaffe Carbon Shield boots - Revolutionerande boots utformade för att ge ett komplett och säkert skydd för kotled och ballarna bak på hoven.
  • Användbart inom alla grenar och kan användas på alla underlag (gräs, sand, lera).
  • Den särskilda anatomiska formen och det skyddande materialet garanterar en perfekt passform på hästen och ger ett komplett skydd. Anatomisk form: Det anatomiskt utformade skyddet är i ett elastiskt material som sluter sig om hästens hov och därför eliminerar risken för rotation av skyddet.
  • Dubbel knäppning: Carbon Shield har två spännen för att säkerställa att skyddet sitter perfekt. Det första är en elastisk rem med snabbknäppning placerad runt hovväggen. Det andra är ett neoprenband med kardborre som sitter runt kotleden. Neoprenet garanterar maximal komfort och gör att problem med skav undviks. Snabbknäppning: Änden på spännet är i FLEXTAN, ett icke-deformerbart material, som spänns fast på hakar i rostfritt stål för snabbast möjliga knäppning och uppknäppning, även med bara en hand. Hålen är utformade på ett sätt som garanterar högsta säkerhet och förhindrar risken för oavsiktlig uppknäppning under ridning.
  • Råd om användning: Hovar kan skilja mycket i storlek och form. Produkten är inte lämplig för hovar med särskilt låga trakter. ANVÄND INTE HOVFETT ELLER DYLIKT UNDER SKYDDET. Vikt: 186 gr.

TIPS! Denna modell finns även i en populär och särskild storleksmässigt islandsanpassad och viktad modell kallad "Veredus ICELAND Shield boots." (Islandsmodellen finns på lager!)