GYSINGE linoljesåpa - perfekt för stallet!

Pris:
0 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P1833351
Gysinge kallar sin linoljesåpa för ”en magisk produkt” och vi är beredda att hålla med.

Gysingesåpan är otroligt mångsidig, lika perfekt för miljövänlig rengöring av stall och sadelkammare som smutsiga hästar där svans och man blir blir mjuk och len. Även till effektiv rengöring av hårt smutsade hästtäcken, schabrak-benlindor-paddar, rengöring och återfettning av läder, hovar och karleder, stall och hästtransporter.

Hantverksmässigt tillverkad såpa av högsta kvalitet. Biologiskt nedbrytbar, samt fetare än vanlig såpa – vilket gör den så effektiv! Dessutom mycket dryg. Linoljesåpa mättar och skyddar alla sorters trä-, sten- och klinkergolv, är perfekt för skurning och rengöring av skurgolv, för hand- och hushållstvätt, som pensel- och biltvätt, fläckborttagning på kläder, dukar, beslag osv.

Linoljesåpa är en perfekt produkt för hand- och hushållstvätt – vidbrända kastruller och ugnsplåtar, sängkläder och annan hushållstextil, klinker och kakel… alla dessa produkter och många fler blir återställda och skinande rena med linoljesåpa. Dessutom luktar den ”somrigt”. Linoljesåpa är också mycket bra för den aktiva byggnadsvårdaren då den löser upp linoljefärg från händer och penslar, är mycket effektiv mot ex. sot och mycket bra penselrengörning! Som sagt så löser den en mängd problem!
 
Dessutom är Gysinges feta såpa perfekt för skurgolv – en både effektiv, vacker och stämningshöjande golvbehandling.

Gysingesåpan kommer i en mängd olika storlekar som flytande såpa 0.5lit med pump samt 1, 2.5 alt. 5 liters dunk. Önskar man en lite mer fast "gel" form finns den även i en 1 liters burk. Köp till Gysinges egen riktigt effektiva handskurborste så skrubbar du garanterat rent det mesta (se bild nedan, finns att beställa under "Borstar & Pälskammar").

Tillverkare: Gysinge centrum för byggnadsvård
Kunglig hovleverantör.

OBS! Linoljesåpan är tyvärr slutsåld!