VALFRITT sadelpaket "Island enl. offert!"

Pris:
15 000 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P1846782
Antal:
Kommentar till butiken:
Har ni köpt Islandshäst och behöver en modern funktionell sadel med tillbehör? Vi är specialister på islandshästar, islandssadlar och tillbehör med prisvärda sadelpaket i olika prisklasser och hjälper gärna till att erbjuda er ett paket med kvalitetsprodukter på offert via e-mail.

Exempel på paketinnehåll ("Island enl offert"):
- VALFRI SADEL (Kunds val alt. vårt rekommendation beroende på prisnivå)
Tillbehör beroende på sadel:
- Sadelöverdrag tillhörande sadeln
- Sadelunderlägg passande sadeln
- Sadelgjord
- Stigläder
- Stigbyglar
- priser fr. ca 15000kr

AGERSTA - Islandshästspecialisten är sedan drygt 20 år återförsäljare av de flesta på marknaden förekommande sadelmärken och modeller, från lågprismodeller till de lyxigaste sadlarna (även 100-tals sadelmodeller som som ni inte ser här i e-butiken). Välj paket enligt nedan budgetpris så återkommer vi med förslag alternativt meddela oss önskad valfri sadel med tillbehör (eller ett maxpris/budgetpris) så återkommer vi med ett garanterat riktigt bra paketförslag. Kanske har ni redan provat ut en sadel och bara vill se vilket pris/paket vi kan matcha med. Vi har ofta lägsta möjliga inköpspriserna hos våra leverantörer pga långa samarbeten så därför kan vi ofta också erbjuda absolut bästa pris ut till kund.

Det blir t.o.m nästan alltid så att flera av tillbehören ingår kostnadsfritt när ni väljer köpa ett sadelpaket enligt offert av oss!

Kontakt med kund i samband med köp av sadel/sadelpaket sker gärna för att öka chansen att storlekar mm blir rätt på en gång. Vi förbehåller oss också rätten att erbjuda särskilda villkor/returvillkor beroende på förfrågan samt också neka beställning (tex av udda sadlar och storlekar med låg efterfrågan.)

För att ta del av vårt paketerbjudande kontaktar ni oss via mail order@agersta.nu
eller välkomna besöka oss i vår fysiska butik utanför Uppsala med ett av nordens största utbud av sadlar och utrustning till Islandshäst. Här kan ni också provsitta många av våra sadlar på nån av våra sadelbockar.